fbpx PIT trenger DEG! - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

PIT trenger DEG!

Bor du i Grenland? 

Og du er mellom 18-28 år?

Bra!

Du er også kanskje ikke av den sjenerte typen, og er ikke redd for å vise folk hvordan du har det hjemme? Bli med da, dette blir gøy!

Vi er stolte over å presentere Gob Squad med deres nye produksjon “Is Anybody Home?” under Porsgrunn Internasjonale teaterfestival, og vi søker to gjesteartister som er mellom 18 og 28 år.

Gob Squad, med kamera, flytter inn i leiligheten din i noen timer, og du sitter i publikumet på Ælvespeilet og ser på utøverne spille forestilling i hjemmet ditt.

I “Is anybody home” forhandles det med hvor grensen for privatlivet og det private hjemmets fire vegger går. Hvor kan vi finne steder å møtes? Hvem er vi egentlig?Hvordan kan vi skape forbindelser heller enn å velge forskjeller og trekke fram ulikheter?

Prosjektet er en leken livefilm om ideen om hvordan det ville være å leve andres liv i én time. 

Vi ser etter deg som ikke nødvendigvis er skuespiller, men at du føler deg komfortabel med å bli filmet og er åpen for å dele hjemmet eller bosituasjonen med publikum.

Om du bor hjemme med mamma og pappa, eller på hybel, i kollektiv – det spiller ingen rolle! Hva du gjør er heller ikke viktig. Det er DU som er viktig.

Oppdraget, som består av en prøve og en forestilling, er honorert.

Hvis du er interessert i å delta, send en kort video der du filmer deg selv på favorittstedet i hjemmet ditt og snakker litt om stedet og deg selv (maks 5 min, på engelsk). Send videoen til vibeke@pitfestival.no. 

Ta gjerne kontakt på telefon 90092739 eller mail hvis du har ytterlige spørsmål!