fbpx Triple Cream Cookie Night på The Pit - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Triple Cream Cookie Night på The Pit

TRE LAG med deilig søt, men syrlig lydkrem serveres til dere: performance med Stina Fors, et knippe av Norges beste slampoeter og DJ Roc Reodor

Billetter

  • Onsdag 5. Juni 2024
    20:30 / Friteatret ,The PitBill

Av og med

Stina Fors/foto Leontien Alleemersch

Marija Bliznac/foto Andrew Keeping

Patrick Raugstad/foto Martine Johansen

Ida Helene Benonisen/foto Marie Sjøvold

Ria The Revolution Rider/foto Garav Maudan

Martin Reidarsen Tveit/foto privat

Om forestillingen

Varighet
ca. 2 t
Priser
240,- 180,-

Første laget består av ingen andre en Stina Fors! 

Stina Fors er selvlært trommeslager, ekstrem vokalist, koreograf og buktaler! På PIT får vi se både A Mouthful of Tongues og Stina Force, i tilegg til workshoppen Guttural voices (se Scene:Bluss for mer info) 

A Mouthful of Tongues 

Vi møter en vertinne i cowboystøvler og dress. Hennes mål: å samle publikum for en hyggestund. A Mouthful of Tongues er en magisk og absurd forestilling hvor stemmen virker som den er løsrevet fra kroppen. Gjennom buktaling, growling og dinosaurskrik får vi oppleve skapninger ingen noen tidligere har sett og høre språk ingen snakket før. Av og med: Stina Fors 

Ca 40 min 

Slam! 

Andre laget er pisket sammen av vår egen huspoet Marija Bliznac aka _blitzpoesi_ når hun disker opp til SLAM! Poesi kveld med selve Norgesmesteren i slampoesi: Patrick Raugstad, sámisk slampoet Ida Helene Benonisen og dragartivist og slampoet Ria the Revolution Rider!  

Siste laget mikser Roc Reodor, beatmasteren fra Skien. Med vri på klassiske hip hop mesterverker gir han dere en kraftig, men samtidig myk og langsom takk for kvelden.  

Kjenner dere smaken i munnen allerede? Det gjør vi!