fbpx Scene:Bluss Guttural voice edition - en workshop med Stina Fors - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Scene:Bluss Guttural voice edition – en workshop med Stina Fors

Scene:Bluss er en kunstnerdrevet, eksperimentell møteplass for tverrfaglige kunstuttrykk under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. I år er det klart for workshop med Stina Fors! Hun vil være vår guide for å finne forskjellige ekstreme stemmer i workshopen Guttural Voices.

  • Torsdag 6. Juni 2024 - Lørdag 8. Juni 2024
    00:00 / Gratis

Om forestillingen

Priser

Workshopen vil vi fokusere på lekende eksperimentering og å oppdage stemmen som et kraftfullt uttrykksverktøy. Vi vil utforske eksperimentelle stemmeteknikker som knurring, skriking, buktaling så vel som dinosaurrop! Gjennom lekne øvelser og interaktive økter vil vi oppdage de forskjellige stemmene i kroppen vår. Bevegelse vil være vår viktigste kraft til å veilede ossDenne workshopen er for alle som er interessert i stemmen som et verktøy for kunstnerisk uttrykk, uavhengig av erfaringsnivå. Og den er gratis!

OM STINA FORS:

Med sansen for det absurde og merkelige, lager Stina Fors (f. 1989, SE) uforutsigbare og energifylte forestillinger. Som selvlært trommeslager og ekstrem vokalist turnerer Fors med hennes “en-kvinnes-punk-band”: Stina Force, hvor ingen forestilling noen gang er lik.  A Mouthful of Tongues, hennes nyeste verk, er en magisk og absurd forestilling hvor stemmen virker som den er løsrevet fra kroppen. Gjennom buktaling, growling og dinosaurskrik får vi oppleve skapninger ingen noen tidligere har sett og høre språk ingen snakket før. Fors arbeid er fylt med spenning, vidd og rå kraft. Stina studerte koreografi ved SNDO i Amsterdam, og bor for tiden i Wien, Østerrike.

𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲:𝗕𝗹𝘂𝘀𝘀 (2013) er en prosjektbasert residens og møteplass i Porsgrunn. Det er en mulighet for deltakere til å reflektere over sine kunstneriske fantasier gjennom rammen av et kollektivt prosjekt. Hvert år har vi et nytt tema, ramme og kunstnerisk ansvarlige. https://www.instagram.com/scenebluss/

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸 𝗶𝗻𝗳𝗼

Workshopen er torsdag 6 juni – lørdag 8 juni. 3 timer om dagen.

Arbeidsspråket vil være hovedsakelig engelsk med innslag av svensk avhengig av språk sammensetningen i gruppa.

Workshopen er gratis!

First come first serve, begrenset antall plasser. Send en mail og meld din interesse til: scenebluss@gmail.comAlle spørsmål om prosjektet er velkomne! Bare send en e-post