fbpx Prof. Bustric (it) : Loppe­sirkuset - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Prof. Bustric (it) : Loppe­sirkuset

Siden 1800-tallet har loppesirkuset poppet opp på verdens gater og torv. Prof. Bustric har funnet The Pit’s sjarmerende bakgård, der han åpner sin koffert og tar oss med inn i sin magi ; En hel familieforestilling i en liten koffert!

Billetter

  • Torsdag 6. Juni 2024
    18:00 / Friteatrets bakgård,Bill
  • Fredag 7. Juni 2024
    18:00 / Friteatrets bakgård,Bill
  • Lørdag 8. Juni 2024
    14:00 / Friteatrets bakgård,Utsolgt

Av og med

Prof. Bustric, aka Sergio Bini

Om forestillingen

Varighet
1t 10m
Priser
190,-95,-

En hel familieforestilling inne i en liten koffert!

Prof. Bustric har ett langt vennskap med PIT, og det er en stor glede å invitere store og små til hans nye forestilling!

Sergio Bini, aka Prof. Bustric, er kjent fra storfilmen “La vita e bella”, og som klovn, skuespiller og ikke minst en gammel venn av PIT. I år har Prof. Bustric funnet The Pit`s sjarmerende bakgård, der han åpner sin koffert og tar oss med inn i sin magiske verden.

Professoren som vekker nysgjerrigheten, leken og gleden.

Sergio Bini, født i 1952, er utdannet fra Universitetet i Bologna og har studert pantomime med Étienne Decroux i Paris. Han arbeider både som teater- og filmskuespiller. Hans mest kjente rolle i filmverdenen er i «Livet er vakkert» (1997), regissert og medvirkende Roberto Benigni, der han spiller Ferruccio, hovedpersonen Guidos beste venn. Sergio Bini har også sitt eget teaterkompani, hvor han også er teaterinstruktør.

Familieforestilling; fra 5 år.