fbpx Oppspill på Ælvespeilet! - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Oppspill på Ælvespeilet!

Vi åpner festivalen i foajeen på Ælvespeilet! 
Med musikk, Slam! poesi og andre teatrale overraskelser. Få en smakebit på årets gatekunstnere, og en liten gal og teatral overraskelse som du ikke vil gå glipp av! Og: det nye programrådet presenterer seg! Gratis så klart! Men du må ta ut billett på forhånd.

Billetter

  • Onsdag 5. Juni 2024
    18:00 / Ælvespeilet ,Gratis

Av og med

Diverse Artister Nb! Ta ut gratis billett via lenken over.

Om forestillingen

Varighet
ca. 45 min

Vi åpner festivalen i foajeen på Ælvespeilet!

Sett deg ned, len deg tilbake, og la slampoet og tidligere norgesmester Marija Bliznac dikte deg gjennom årets festivalprogram.  

For det er det man gjør man når man har en slampoet i huset, man lar henne gjøre poesi ut av alle forestillingene og eventer som skjer under denne vidunderlige uka som PIT er! Hvis du ennå ikke har bestemt deg på hva du skal se under festivalen, så blir du sikkert klokere etter det! (se, da ble det litt poesi allerede)  

Men, det er ikke alt!

Få en smakebit på årets gatekunstnere, og en liten gal og teatral overraskelse som du ikke vil gå glipp av! Det nye programrådet presenterer seg, og porsgrunnspoeten Ole Andre Lie er med også!  

Musikk, litt moro, og vips er det tid til å gå inn i teatersalen og se PITs første forestilling – My Twisted World av De Utvalgte.  

Velkommen skal ALLE være!