fbpx Fagprogram på The Pit - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Fagprogram på The Pit

Samtaler, kunstnerpresentasjoner, picnic, lesninger, kafe`og pop-up hendelser – vi oppdaterer program og meny daglig her på nett under festivalen, så følg med!

Billetter

  • Fredag 7. Juni 2024
    12:00 / Friteatret ,The PitGratis
  • Lørdag 8. Juni 2024
    12:00 / Bakgården på Friteatret,The PitGratis

Om forestillingen

Varighet
1,5t

Fagprogram Fredag: 

Radical Elders: Et møte 

Kompani? Gruppe? Kollektiv? Co-operativ? Kjært barn har mange navn. Hvordan dannes disse samarbeidene, og hvordan overlever de over tid? Vi inviterer til faglig samtale mellom Grenland Friteater, Gob Squad og Odin Teateret (og kanskje noen fler…) 

Samtalen holdes av Saul Garcia-Lopez, professor ved Akademi for Scenekunst, og medlem av performance-gruppen La Pocha Nostra. Saul er leder av forskningsprosjektet «Radical Elders» som undersøker hvordan kunnskap overføres på tvers av generasjoner i scenekunstfeltet.  

I denne samtalen vil vi se nærmere på de ulike gruppenes prosess, organisering, kunstneriske strategier og visjoner for fremtiden. Hvordan har de overlevd? Hva har endret seg over tid? Og hvordan føres kunnskapen over til nye medlemmer og generasjoner? 

Fagprogram Lørdag:

Bakgårdsheng   

Lørdag formiddag blir det bakgårdsheng med langbord, picnic og felles lesning fra The Pits egne bibliotek! Følg med for oppdatert informasjon.