fbpx Brusteinsballet - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Brusteinsballet

Lørdag 8. smykkes brusteinene i byens hjerte, foran Rådhusplassen, med små og store skritt, akrobatikk, jazzorkester, hip-hop, mini-musikaler … Og mye, mye mer. Bli med på folkefesten!

Billetter

  • Lørdag 8. Juni 2024
    18:00 / Storgata/ Rådhusplassen,a Porsgrunn,Gratis

Av og med

Blind Gut Company (SF)
Crucru Companie (F)
Adam Read (UK)
Teatro Pavana (NL)
Bustric (IT)
Igor Dunderovic
SVM og Salti
SLAPS
Victoria Jazzband
og flere!

Om forestillingen

Varighet
5 tim

 

 

DEN STORE FOLKEFESTEN  

-En festival i festivalen-  

Oppspill fra kl 18:00 

Stor parade med div artister fra Minneparken kl 20:00 opp til Rådhusplassen. Programmet varer til kl 22:30.

Brusteinsballet er alltid gratis. Det er PIT´s gave til byen, til dens befolkning, til alle tilreisende. En gave fra vår og deres Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival.  

Kvelden der Porsgrunn viser seg fra sin beste side.  

I byens hjerte, foran Rådhusplassen, smykkes brusteinene med små og store skritt, akrobatikk, jazzorkester, hip-hop, russeparade, mini-musikaler … Og mye, mye mer..!  

Kveldens viktigste gjest er DEG. Det er du som gjør Brusteinsballet til den møteplassen den er. Du som fortsatt er liten, du som er ung, du som er godt voksen. På brosteinene skal vi lage en kobling mellom deg og meg, ung og gammel. Rik og mindre rik.  

Vi skal nikke til hip-hop rytmene og rim av Sam Eghtedari og Salti. Sammen. Vi skal danne en vibrerende folkemengde. Vi skal danse. I grupper. Eller for oss selv. Vi skal løfte hodene opp samtidig og følge med på dama på trapesen. Vi skal speile flammeshow i øyene våre.  

Vi skal le. Med klovnene Adam Read og prof. Bustric. Eller av de, hvis det passer seg.  

Vi skal oppleve internasjonale og lokale artister i byen vår. På ekte. I virkeligheten. Ikke på en skjerm. Ikke sittende på sofaen. Men på brusteinene.  

Og vi skal alt dette i løpet av en kveld, spør du? Ja!

Lørdag kveld, 8. juni. Brusteinsballet. Du finner veien. Du finner den ved å lytte, lukte og oppsøke med nysgjerrige øyner, kanskje følge en klovn, for han vet sikkert hvor han skal.  

Velkommen skal ALLE være!