fbpx Stina Fors (SE/AT) Double bill - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Stina Fors (SE/AT) Double bill

Stina Fors er selverklært trommeslager, ekstrem vokalist, koreograf og buktaler! Med sansen for det absurde og merkelige, lager hun uforutsigbare forestillinger fylt av rå kraft. 

Tickets

  • Wednesday 5. June 2024
    20:30 / A Mouthfull of Tongues,The Pit, Huken 3Buy
  • Friday 7. June 2024
    21:00 / Stina Force (klubbkveld),The Pit, Huken 3Buy

Om forestillingen

Varighet
ca 40 min
Priser
240.-

Stina Fors er selverklært trommeslager, ekstrem vokalist, koreograf og buktaler! Med sansen for det absurde og merkelige, lager hun uforutsigbare forestillinger fylt av rå kraft.  På PIT får vi se både A Mouthful of Tongues og Stina Force, i tillegg holder hun workshopen Guttural Voices. (Se Scene:Bluss for mere info)

 

A Mouthful of Tongues 

Vi møter en vertinne i cowboystøvler og dress. Hennes mål: å samle publikum for en hyggestund, men det faller stadig tunger ut av munnen hennes og de mest oppsiktsvekkende lyder sniker seg over leppene; forvirringen setter inn. I A Mouthful of Tongues opphører nærmest naturloven i en magisk og absurd forestilling hvor stemmen virker som løsrevet fra utøverens kropp. Vi blir tatt med på en utforskende reise gjennom et mangfold av vokale teknikker, ledet inn i deliriske landskap med enorm presisjon, humor og sårbarhet. 

 

Stina Force 

Stina Force må oppleves! For med dette “en-kvinnes-punk-bandet” er ingen forestilling lik – alt skapes i øyeblikket. Med sylskarpe trommer og heftige stemmeeksperimenter spiller hun publikum mot veggen og snurrer dem rundt sin lillefinger. Stina Force er full av spenning, vidd og nervepirrende kraft.