fbpx Nina Ossavy : Sanger fra psykosen - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Nina Ossavy : Sanger fra psykosen

Gjennom sangene skriver Batty sitt eget liv.
Sammen med Nina Ossavy og bandet har han skapt en teatral konsert som åpner et vindu inn til en type erfaring vi gjerne tier om.  Det er vittig, trist og med musikk man kan danse til.  

Tickets

  • Thursday 6. June 2024
    20:00 / Karjolen Pub,Limited

By and with

Bandet:

Bjarte Lind Karlsen, kalt Batty, er en erfaren trommeslager og har i en årrekke spilt i ulike band i Grenland som Neperud, Scream Opera og Edgars.

Musikken er laget av Carsten Cesh Holt og John Peter Støa. Teksten er utviklet av Nina Ossavy, i samarbeid med Batty. Med på scenen er også trommeslager Kim Wild og den pur unge bassisten Alma Ossavy på 14 år.

Regi: Nina Ossavy

Om forestillingen

Varighet
50 min
Priser
240,-180,-

At en mann får et nervøst sammenbrudd og strander i Kiel kan vel umulig være noe å plage omverden med? For ikke å si bringe det opp på en scene og lage en teatral konsert?

Joda, når Batty Lind bretter ut den dramatiske historien om sitt eget liv, sin flukt og psykose med påfølgende innleggelse blir det både sårt morsomt og dypt rørende.

Gjennom sangene skriver Batty sitt eget liv. (På engelsk betyr Batty underfundig, eksentrisk). Sammen med regissør Nina Ossavy og bandet har han skapt en teatral konsert som åpner et vindu inn til en type erfaring vi gjerne tier om.  Det er vittig, trist og med musikk man kan danse til. 

“Midt i alvoret og smerten er dette en ustyrlig morsom forestilling, formidlet med lun humor. Sanger fra Pyskosen har blitt en unik kombinasjon av befriende galskap og god formidling av et fenomen de fleste kjenner noen som har vært gjennom. Gå og se!” Erlend Kiøsterud 

“Nina Ossavys Sanger fra psykosen hadde urpremiere på Friteatret. Til tross for tittelen, er dette en varm og morsom konsert som jeg kan anbefale.” Cristina Gómez Baggethun, Norsk Shakespeartidsskrift