fbpx Sagliocco Ensemble : To ord! - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Sagliocco Ensemble : To ord!

Guandaline Sagliocco har etter hvert fått et stort og lykkelig publikum. I Norge og i Frankrike. I Lovra og på Louvre! Nå er hun klar med en helt ny forestilling!

Billetter

 • Onsdag 16. Juni 2021
  18:00 / ,FriteatretUtsolgt
 • Onsdag 16. Juni 2021
  20:00 / ,FriteatretUtsolgt
 • Torsdag 17. Juni 2021
  18:00 / ,FriteatretUtsolgt
 • Torsdag 17. Juni 2021
  20:00 / ,Utsolgt

Av og med

Sagliocco Ensemble
Regi:Anne Mali Sæther
Skuespiller:Guandaline Sagliocco
Dramatiker:Philipe Dorin
Komponist:Magnus Børmark
Lysdesign:Jean-Vincent Kerebel

Om forestillingen

Varighet
45min
Priser
290,-U25: 218,-

På scenen: En kvinne, en stol, en veske. I vesken har hun samlet på gjenstander knyttet til hennes liv. Vi blir vitner til en absurd og eksistensiell vareopptelling. Kvinnens liv brettes ut foran oss, og etter hvert aner det oss at det ikke nødvendigvis ender bra…

Den finurlige humoren og elementer av det poetisk-absurde er karakteristisk for Guandaline Saglioccos arbeid. I To ord! inneholder teksten også en stor dybde og et lag av mørkt alvor.

Philippe Dorin er en fransk samtidsdramatiker og har mottatt dramatikerprisen Molière. Hans tekster har elementer av dadaisme og surrealisme, på sporet av Breton, Vian, Beckett og Jacques Prévert.

Sagliocco Ensemble fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1997 med Historien om Den Falne Helt, som mottok en 1st Fringe Award under Edinburgh Fringe Festival det året.

“Guandaline Sagliocco eier fortellingen og det svarte og enkle scenerommet, såpass at en skulle tro at Philippe Dorin har skrevet monologen «To ord» til henne.”   – Varden

Les hele anmeldelsen her.