fbpx Sagliocco Ensemble : Bibliotek-Karen - PIT | Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Sagliocco Ensemble : Bibliotek-Karen

En dag oppdager bibliotekaren Karen noe rart… En bitte liten, nyfødt babybok, som bare har helt hvite, blanke sider. Den er veldig liten og fryktelig søt. Men den kan også hylgråte! – «Det må jeg undersøke!», sier Bibliotek-Karen. For i bøkene finnes nemlig svar på veldig mye rart. – For barn fra 3 til 103 år.

Billetter

  • Lørdag 10. Juni 2023
    12:00 / Porsgrunn bibliotek,Bill
  • Lørdag 10. Juni 2023
    13:30 / Porsgrunn bibliotek,Bill

Av og med

Manus og regiAnders Borchgrevink
Manus og skuespillerGuandaline Sagliocco
Scenografi/objekterMari Lassen-Bergsten Kamsvaag
Musiker/lyddesignerGeir Bremer Øvrebø
Stemmen til lille-bokAlbert Borchgrevink Hildarson
Kunstnerisk lydkonsulentNadine Esteve
Produksjon: Sagliocco EnsembleCo-produksjon med Teater Ibsen

Om forestillingen

Varighet
40m
Priser
100,-

En dag oppdager bibliotekaren Karen noe rart… En bitte liten nyfødt babybok, som bare har helt hvite blanke sider. Den er veldig liten og fryktelig søt. Men den kan også hylgråte! «Det må jeg undersøke!», sier Bibliotek-Karen. For i bøkene finnes nemlig svar på mye rart. 

I biblioteket hennes er det mange bøker! Og akkurat som i barnehagen er det mange forskjellige avdelinger. Avdeling for store bøker og for små bøker, for gule og blå, for kokebøker, eventyr og poesi. Her finnes triste bøker og morsomme bøker og en egen avdeling for skumle bøker som nesten ingen tør å låne.

Men så skjer det noe rart. Karen oppdager nemlig en bitte liten, nyfødt babybok, som bare har helt hvite blanke sider. Den er veldig liten og fryktelig søt. Men den kan også hylgråte! Er den sulten? Eller er den trett??

I Bibliotek-Karens bibliotek vil vi ikke bare dykke inn i den verdenen bøkene maler opp med ord, men like fullt hvordan de føles, lukter og høres. Som Astrid Lindgren sier: “Bøker trenger barnas fantasi, det er sant. Men det er enda mer sant at barnas fantasi har behov for bøker for så å kunne leve uten bøker.“

For barn fra 3 år.

Bibliotek-Karen spiller  lukkede forestillinger for skoler fredag, åpne forestillinger lørdag.