Forestillinger | Sagliocco Ensemble : To ord!

Det er noe befriende fandenivoldsk og rett-på-sak med hovedpersonen i dette stykket. En slags Bonnie fra Bonnie and Clyde eller Winie fra Deilige dager av Beckett.

På scenen er det en kvinne, en stol, en veske. Opp av vesken sin tar hun ulike gjenstander, en etter en. En absurd og eksistensiell vareopptelling, som alltid starter med «Jeg liker…». Det er hele livet hennes som brettes ut foran oss.

Innholdet er ikke stort, men det lille som finnes, er ikke et vakkert syn. Litt etter litt, mens vesken tømmes, blir publikum vitne til – eller medskyldig i – en absurd historie, som ikke nødvendigvis ender bra.

 Sagliocco Ensemble presenterer sitt nye prosjekt: Phillipe Dorins stykke Deux mots! (To ord!), oversatt til norsk av Christine Amadou. Fransk Philippe Dorin er en prisbelønt og markant, fransk samtidsdramatiker.

Soloforestillingen rettes mot ungdom og voksne og har première den 15.juni 2018, under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Forestillingen er produsert, med støtte fra Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fond For Utøvende Kunstnere, Porsgrunn Kommune og Telemark Fylkeskommune.

Forestillingene er dessverre avlyst, og vil istedet få premiére på Show Box i Oslo i desember.

 

Sagliocco Ensemble : To ord!

 

REGI
Anne Mali Sæther

 

MANUS
Philippe Dorin
til norsk ved Christine Amadou

 

SKUESPILLERE
Guandaline Sagliocco

 

MUSIKALSK REGI, LYDDESIGN
Magnus Børmark

 

LYSDESIGN
Jean Vincent Kerebel

 

LYS
Hans Petter Henriksen

 

REKVISITTER
Maria Løkken

 

LYD
Rune Skaren

 

PRODUSENT
Amel Mahi