Forestillinger | Festivalgata

20150619-pit15-4170

Festivalgata er PITs best besøkte scene. Og vi har igjen lagt oss i selen for å skape et godt program, med noen skikkelige godbiter av noen forestillinger med utenlandske og norske artister.

Program onsdag 13.juni

Program torsdag 14.juni

Program fredag 15.juni

Program lørdag 16.juni 

Hele byen en scene!

PIT er ikke PIT uten Festivalgata. Her kan det meste skje! Og det gjør det. Eller hva med fem finske, kruttsterke damer, brasilianske musikere som snubler i instrumentene og hverandre, en engelsk fyrverkeri-konsert som tar fyr…Til stor glede for små og store, gamle og unge!

Vi samarbeider med Porsgrunn Min By om Europeisk Matmarked og har i tillegg invitert en del ulike kjøkken for å skape en god atmosfære og for å unngå at publikum sulter. Byens restauranter står klare med sine ulike menyer.

Grønn Oase er et prosjekt med mål om gjøre lokalmiljøet grønnere gjennom årlig å transformere områder til grønne oaser med fine opplevelser. I år blir det Grønn Oase på Keims gård med åpent bakeri onsdag-lørdag under PIT. I regi av Feste landskap, Ikke bare brød og Osebakken Andelsgård. Plantebyttedag lørdag 17.6 kl 11-14. For mer informasjon se @gronnoase på Facebook​.

På Rådhusplassen lørdag, arrangerer vi retromarked; et myldrende sirkustorg med salg, mat og artister! Ønsker du å selge brukte ting, ta kontakt med Anette Röde Hagnell, Grenland Friteater/ PIT på Tf: 456 177 18.  Vi har et begrenset antall plasser, så her er det først til mølla som gjelder. Pris for stand 100 kr.

Det er med andre ord ingen grunn til å sitte inne under PIT. Og du trenger på ingen som helst måte reise utenlands for gode opplevelser den uka PIT snur byen på hodet. Bruk byen, gled deg over flotte artister, legg både lunsj og middag til festivalgata eller byens restauranter – nyt folkelivet og sommeren!

Men se for all del opp for plutselig underholdning!

Artistprogrammet i Festivalgata legges ut senere.

 

 

Festivalgata

 

Porsgrunn Sentrum

 

Gratis