Forestillinger | Festivalgata

20150619-pit15-4170

Festivalgata er PITs best besøkte scene. Og vi har igjen lagt oss i selen for å skape et godt program, med noen skikkelige godbiter av noen forestillinger med utenlandske og norske artister.

Program 13.juni Program 14.juni
Program 15.juni Program 16.juni

Hele byen en scene!

I Gata kan det meste skje! Og det vil det også gjøre. Eller hva med hip-hop direkte fra Bronx, argentinsk akrobatikk, spansk absolutt galskap – eller noen riktig skumle sjørøvere? Til glede for små og store, gamle og unge!

Vi samarbeider med Porsgrunn Min By om Europeisk Matmarked og har i tillegg invitert en del ulike kjøkken for å skape en god atmosfære og for å unngå at publikum sulter.

Grønn Oase i Sommerhagen på Keims gård i Tordenskioldsgate 6 ønsker deg velkommen til å sitte ned i grønne omgivelser, og nyte ferskt bakverk og nykvernet kaffe. Under de store trærne selger Guro Dale skatter fra sitt gjenbrukslager og Henrik Rasmussen vakker keramikk. Bakeriet og kaffebrenneriet er åpent ons – fre kl 09 – 16.30 og lør kl. 11-14. Lørdag blir det Plantebyttedag i regi av Porsgrunn Andelsgård kl 11 – 14, og «Spiller ingen kasserolle» serverer godbiter fra grillen. I regi av Ikke bare brød, Ild og bønner, Guro Dale, Henrik Rasmussen, Feste Landskap/Arkitektur, Spiller ingen kasserolle og Porsgrunn Andelsgård.

Det er med andre ord ingen grunn til å sitte hjemme under PIT. Og du trenger på ingen som helst måte reise utenlands for gode opplevelser den uka PIT snur byen på hodet. Spar reisepengene, bruk byen, gled deg over flotte artister, legg både lunsj og middag til Festivalgata eller en av restaurantene i vårt Restaurantlaug – og nyt folkelivet og sommeren!

Photo:Valerie O’Sullivan

Adrian Schvarzstein (es): Greenman Oooops! Grønn mann på grønn scooter suser inn I Porsgrunns gater!

Adrian Schvarzstein og

: Arrived  Et par som kommer fra en annen tid og ser verden på en ganske annen måte, og vil hjelpe alt og alle… Det er duket for kaos!

Cathrine Hovland: Krydderheksa ser alt i den magiske glasskulen sin. Med urter og krydder tryller hun frem mus og gjør menn til frosker. Og kanskje synger hun en sang?

Cronopia (arg): Maromas Umulig! Eller ikke….? Med sine halsbrekkende kunster og sin varme sjarm tar Cronopia publikum med storm.

Teatret ditt: Klem og Knuff Pirater er røffe og rå, slår deg gul og blå! Det mener i hvert fall kanonmann Knuff. Kaptein Klem er ikke helt enig. Han mener det er viktigere å synge, danse og trene opp nye lokale minipirater. Kom og se – hvis du tør … For barn fra 4 år.

Teater Avvik: Når Klovnen Koko er løs kan ingen føle seg trygg! Showet varierer høyt og lavt mellom klassisk og ikke fullt så klassisk klovning. For barn fra 3 år.

Will Sanchez aka BBoy illwill (usa) Will er oppvokst i Bronx – Hip-Hopens Mekka, og har danset breakdans i New Yorks gater siden han var 12. Han beriker festivalgata med groove, moves, akrobatikk og ikke minst: humor.

Emiliano Alessi – Cia ES (es):  In  Et eventyr uten ord, med dans, akrobatikk, poesi og humor. Om å være inne. Eller ute. Moro for både voksne og barn!

Men se for all del opp for plutselig underholdning!

 

 

 

Festivalgata
SKUESPILLERE
Adrian Schvarzstein (es)
Bboy Illwill (us)
Cronopia (arg)
Emiliano (it)
Hagbart Frisk
Jūrate Širvyte-Rukštelė (li)
Krydderheksa
Sirkus Sibylla
SMR
Teater Avvik
Teateret Ditt