fbpx

Forestillinger | Cirka Teater : Garage

Maskiner, mekanikk, to menn og ei høne.

Garage er en humoristisk og bråkete teaterforestilling som lukter olje og bensin. Handlingen utspiller seg i et mekanisk verkstedmiljø hvor vi møter to fyrer i møkkete kjeledresser. De er lidenskapelige og nysgjerrige, med en sterk fascinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen.

I verkstedet bor også ei høne. Høna legger et nytt egg hver dag og er mekanikernes eneste næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

Garage ønsker å gi publikum en annen teaterestetikk enn det som ofte forbindes med teater for barn. Gjennom humor og fascinasjon skapes nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet, der poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene. Forestillingen har ingen dialog, men mye mekanikk. Små oppgaver løses med store prosesser.

Garage er utviklet av Cirka Teater og  Turnéteatret i Trøndelag, og produsert med støtte fra Norsk Kulturfond, Trondheim kommune og Spenn.

«Mot slutten av den fantastiske timen i selskap med Bergers fantastiske maskiner, vil du bare bli sittende og gape. (…) To øyne er på langt nær nok når du prøver å få med deg alt som skjer mot slutten når maskinene på skrotnisseverkstedet samhandler på episk nivå.»      – Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Framsyninga er ein hyllest til undringa og kreativiteten der inga oppgåve er for lita til å bli løyst omstendelig og grundig.»  Amund Grimstad, Klassekampen

Idé og konsept: Cirka Teater

Regi: Espen Dekko

Scenografi: Gilles Berger

Kostymer: Jenny Hilmo Teig

Musikk: Martin Smidt

Medv: Paal Viken Bakke, Gilles Berger

Ælvespeilet

12.-13.juni kl 18.00

B fra 10 år/U/V

1t

240,-      U25: 180,-

 

www.cirkateater.no

Cirka Teater : Garage

12.juni kl.18.00
13.juni kl.18.00

 

Ælvespeilet

 

1t

 

Pris: 240
U25: 180

 

REGI
Espen Dekko

 

KONSEPT
Cirka Teater

 

SKUESPILLERE
Gilles Berger
Paal Viken Bakke

 

KOMPONIST
Martin Smidt

 

SCENOGRAFI
Gilles Berger

 

KOSTYMER
Jenny Hilmo Teig

 

PRODUKSJON
Cirka Teater

 

KOPROD
Turnéteatret i Trøndelag

 

HJEMMESIDE
www.cirkateater.no