Nyheter

Bli med på laget!

Er du interessert i mennesker og nye opplevelser?

Liker du festivaler?

Lyst til å være med å planlegge og tilrettelegge for Teaterfestival og jobben våre fantastiske og uunnværlige frivillige gjør hvert år?

Er dette noe for deg så kom på:

«Drodlekveld» i Teaterkafeen på Friteatret

Tirsdag19.9.2017 kl 18:00!

PIT har hvert år en gjeng med frivillige hjelpere som gjør det mulig å ha festival. Disse er vi både veldig glad i og helt avhengige av. I 2017 var ca 120 stykker i sving. Folk i alle aldre og fra mange nasjoner jobbet sammen i noen hektiske dager, alt fra matlaging, scenerigging, bydekor, artistoppfølging osv, osv. Det er latter, svette og puls!

Å være frivillig på festival er moro, lærerikt, sosialt og gir deg masse nye venner! Våre frivillige kommer gjerne igjen år etter år, til og med utenlands fra, og det er vi stolte av.

Nå ønsker PIT og Hjelperstyret å stifte en forening for dugnadsapparatet. Selv om vi har mange gode hjelpere trenger vi enda flere. Gjerne folk som har erfaring eller interesse av foreningsarbeid, og har lyst til å være med i styre og stell! Som vil være med og utvikle foreningen og et sosialt nettverk for alle våre flotte hjelpere.

post@pitfestival.no